Pucnjava na plaži u Futogu: Dvojica mladića ranjena, jedan teže

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2018, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava na plaži u Futogu: Dvojica mladića ranjena, jedan teže

U pucnjavi koja se dogodila nešto posle 16 časova na plaži VOK u Futogu, ranjena su dvojica mladića, jedan iz tog mesta a drugi iz Veternika. Kako saznajemo, policija intenzivno traga za napadačem, što potvrđuju i brojne patrole, posebno na izlascima iz grada. 

Detalji okršaja, u kojem je jedan mladić teže ranjen, a drugi je prošao sa lakim povredama, biće poznate nakon uviđaja.

"Hitna pomoć intervenisala je oko 16.20 časova na plaži Vok u Futogu. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << terenu smo zatekli muškarca starog 26 godina sa višestrukim teškim povredama donjih ekstremiteta. On je zbrinut i u svesnom stanju prevezen na reanimaciju urgentnog centra. Mladić star 27 godina, primljen je sa lakšim povredama, u pitanju je površinska rana abdomena. I on je zbrinut i prevezen u Urgentni centar", rekla je Mirjana Bursać iz Hitne pomoći.

"U Urgentnom centru primili smo dva pacijenta, muškarac star 26 godina sa teškim povredama, prostrelne rane nogu, operativni zahvati su u toku, a više o njegovom stanju sutra. Muškarac star 27 godina ima lakše povrede u predelu abdomena, i on će biti zadržan tokom noći na posmatranju", rekao je Siniša Knežević, iz KCV.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava na plaži u Futogu, ima ranjenih!

Izvor: Mondo, 28.Okt.2018

U pucnjavi koja se dogodila u Futogu ranjena su dvojica mladića...Foto: MONDO/Mario Milojević..Mladić star 26 godina zadobio je višestruke teške povrede donjih ekstremiteta, ali je stabilno i van životne opasnosti, javlja NSuživo...Mladić star 27 godina zadobio je lakše povrede stomaka, pa se...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.