Prve vakcine stigle u staropazovački Dom zdravlja, epidemija polako jenjava u ovom delu Srema

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2021, 14:31

Prve vakcine stigle u staropazovački Dom zdravlja, epidemija polako jenjava u ovom delu Srema

U staropazovački Dom zdravlja stigle su prve doze vakcine protiv virusa Covid-19.

Prve vakcine namenjene su štićenicima Doma za stara lica u Novim Banovcima, dok su među prvima imunizacijom obuhvaćeni i zdravstveni radnici u lokalnim kovid ambulantama.

U pitanju je Fajzer vakcina koja se prima u dve doze, druga 21 dan nakon prve.

Epidemiološka situacija sa koronom u ovom delu Srema se smiruje, i kada je u pitanju broj pacijenata koji se svakodnevno javljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u kovid ambulante i kada se govori o broju pozitivnih na virus. Juče je na tri punkta primljeno oko 130 pacijenata, kažu za RTV Stara Pazova nadležni u Domu zdravlja "Dr Jovan Jovanović - Zmaj", što je duplo manje nego pre tri nedelje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.