Prve ulaznice za EXIT 2018. od 12. decembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2017, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prve ulaznice za EXIT 2018. od 12. decembra

Prve ulaznice za Exit po "poklon" ceni od 5.990 dinara biće dostupne od 12. decembra u podne, saopštili su organizatori tog festivala.

Ova je cena gotovo 70 odsto niža od "finalne", a organizatori podsećaju da se prva količina karata po "poklon" cenama rasproda obično za nekoliko sati, te da se nakon toga formira puna cena.

Ulaznice u Srbiji prodavaće se na sajtu www.exitfest.org, kao na i blagajnama prodajne mreže Gigs Tix.

Prvi kupci ulaznica za EXIT >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << festival od 12. decembra, pored uštede koja će biti najveća do sada, automatski postaju i Članovi EXIT Trajba, zajednice fanova koji imaju posebne pogodnosti i popuste, a kojima će naredne godine, kao i do sada, najpre biti ponuđene nove Exit ulaznice po najpovoljnijoj ceni.

Prvi potvrđeni izvođači za Exitu, ali i za ostale festivale u organizaciji Exit tima, poput Festivala na Jahorini, Sea Stara u Umagu, Revolution u Temišvaru i Sea Dance u Budvi, biće objavljeni uskoro.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Prve ulaznice za Exit u prodaji od 12. decembra

Izvor: NoviSad.com, 29.Nov.2017

Prve ulaznice za Exit po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, koja je za skoro 70 odsto niža od finalne, biće dostupne od 12. decembra u podne, saopštili su organizatori tog festivala..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.