Prva TEDx konferencija u Vršcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2016, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva TEDx konferencija u Vršcu

Prva TEDx konferencija u Vršcu biće održana 5. juna u Kongresnoj dvorani Centra Milenium sa početkom u 11 časova, saopštili su organizatori.

Kako pametni telefoni mogu da nam pomognu u uklanjanju grafita koji sadrže govor mržnje? Zašto se bavimo usavršavanjem veštačke inteligencije, ako ljudska još nije dovoljno istražena? Kako umetnost doprinosi evoluciji društvene svesti?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja ćete dobiti na prvoj TEDx Vršac konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koja nosi slogan "To be is to do", nezavisno organizovanom događaju pod TED licencom. Desetoro govornika podeliće svoje inspirativne priče, iskustva i ideje i pokušati da motiviše publiku. Teme o kojima će biti reči su iz različitih oblasti, od prava i ekologije do filozofije i umetnosti.

TEDx Vršac konferencija namenjena je prvenstveno mladima od 15 do 35 godina, ali konferenciji mogu prisustvovati i stariji. Zainteresovani za učešće moraju popuniti prijavu na sajtu www.tedxvrsac.com. Prijave traju od 14. maja do1. juna.

Za studente i srednjoškolce karta će iznositi 1.000 dinara, a za ostale učesnike 1.500.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.