Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Nov.2023, 23:30

Pruga Pančevo Glavna – Vršac – granica sa Rumunijom od državnog i međunarodnog interesa

VRŠAC/PANČEVO – Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Republike Srbije Goran Vesić  najavio je da će se uskoro početi sa radovima na rekonstrukciji i modernizaciji železničke pruge Pančevo Glavna – Vršac – granica sa Rumunijom. Da podsetimo, Srbija je dobila kredit od Međunarodne banke za obnovu i razvoj (IBRD) u iznosu od 51 milion […]
Vest Pruga Pančevo Glavna – Vršac – granica sa Rumunijom od državnog i međunarodnog interesa objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Vesić u Malom Iđošu: U nekoliko godina, obnovljenih i novih pruga koliko nikad pre u Vojvodini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2023, 18:10

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić posetio je danas Mali Iđoš, gde je obišao radove na izgradnji nadvožnjaka na deonici brze pruge Beograd - Budimpešta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.