Provalnik ubio muškarca u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2021, 08:49

Provalnik ubio muškarca u Beogradu

Telo D. V. (60) u lokvi krvi pronađeno je jutros oko 04.00 sata na Zvezdari nakon što je policija dobija prijavu da su provalnici ušli u jednu kuću u Pešterskoj ulici, prenose mediji.

Kako navode, policijska patrola je po dolasku na lice mesta zatekla telo muškarca sa ubodnim ranama po vratu i grudima, prekrivenog jastukom i ćebetom.

Blic dodaje, pozivajući se na nezvanične informacije, da se veruje da je motiv zločina koristoljublje.

Uviđaj je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << toku i prikupljaju tragovi i intenzivno se radi i na utvrđivanju motiva i identifikaciji osumnjičenog za ubistvo.

Prethodno je danas objavljeno da je provalnik ubio je noćas muškarca, nakon što je obio njegovu kuću na Zvezdari.

Kako su naveli mediji, provalnik je prvo gušio čoveka starog oko 60 godina jastukom, a potom ga zaklao.

D.V (60) je, kako navode mediji, bio penzioner.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Provalnik ubio muškarca u Beogradu

Izvor: Radio 021, 26.Jan.2021

Beživotno telo 60-ogodišnjeg muškarca pronađeno je tokom prethodne noći u kući na Zvezdari, potvrđeno je za Nova.rs u MUP-u...Kako navode beogradski mediji, za sada nepoznati provalnik ubio je muškarca, nakon što je obio njegovu kuću...Provalnik je prvo gušio čoveka starog oko 60 godina jastukom,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.