Protest zbog privođenja Bodrožića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Dec.2015, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest zbog privođenja Bodrožića

Savez antifašista Srbije najoštrije je osudio privođenje novinara Željka Bodrožića iz Kikinde, koji je i član Glavnog odbora tog udruženja.

"Najoštrije protestvujemo protiv policijskog proganjanja Željka Bodrožića. Ovo nije prvi put da se prema njemu ovako postupa. Zbog svog javnog kritičkog angažovanja on je još u doba Miloševićevih ratnih avantura postao trn u oku vlastima, pa su redovno pronalaženi razni izgovori da se njegovo delovanje onemogući i ućutka", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << navodi se u saopštenju Saveza antifašista Srbije.

Dodaje se da je izgovor je nađen u neplaćenoj saobraćajnoj kazni, te ocenjuje da to pokazuje "da ova vlast nastavlja staru praksu i ne preza ni od čega da bi ugušila društvenu kritiku i slobodno mišljenje".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.