Protest ispred B92 zbog Utiska nedelje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2014, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest ispred B92 zbog Utiska nedelje

Više stotina građana okupilo se ispred zgrade B92 zbog situacije oko emitovanja emisije "Utisak nedelje".

Među prisutnima su bili novinari, ličnosti iz javnog i političkog života i drugi zainteresovani građani, kao i predstavnici novinarskih udruženja UNS i NUNS, koji su takođe izrazili nezadovoljstvo što se emisija Olje Bećković ne emituje.

Skup je organizovan preko društvenih mreža, a na inicijativu narodnih poslanika Borka Stefanovića i Vladimira Pavićevića >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji su istakli da ovo nije stranačko, već građansko okupljanje, preneo je B92.

Skup je počeo u 21 čas, kada u uobičajenom terminu počinje "Utisak nedelje".

PR služba B92 je u petak saopštila da se emitovanje emisije "Utisak nedelje" autorke Olje Bećković i produkcijske kuće PG Mreža na TV B92 odlaže do daljeg.

Zatim se glavni i odgovorni urednik informativnog programa B92 Veran Matić obratio javnosti i naveo da je pozvao na brzo nalaženje rešenja.

"Astonko" doo, većinski vlasnik kompanije B92 je u svom saopštenju odbacio tvrdnje da je emisija Utisak nedelje zabranjena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Gorak utisak

Izvor: SEEcult.org, 29.Sep.2014, 18:26

Prestanak emitovanja uticajne političke emisije “Utisak nedelje” na Televiziji B92, nakon odbijanja autorke Olje Bećković da pristane na nove uslove te medijske kuće, izazvao je proteklih dana burne reakcije u javnosti, uključujući i protest novinara i građana ispred B92...Seriji negodovanja...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.