Pronađena beživotna tela supružnika kod Mola, sumnja se na ubistvo i samoubistvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2019, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena beživotna tela supružnika kod Mola, sumnja se na ubistvo i samoubistvo

Beživotna tela supružnika pronađena su u ponedeljak u kući koja se nalazi na imanju jedne firme između Bačkog Petrovog Sela i Mola, nezvanično saznaje novosadski "Dnevnik".

Oboje, Š. H. (60) i njegova supruga K. H. (43), zatečeni su u kućici u kojoj su stanovali, s ranama nanetim vatrenim oružjem, i to, kako se sumnja, lovačkom puškom, koju je muž legalno posedovao.

Prema podacima policije i socijalnih službi nije bilo nijedne prijave nasilja u ovoj porodici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a prema rečima nekih ljudi koji su poznavali nastradale, radilo se o braku koji je bio u skladnim odnosima, pa su stoga mnogi i iznenađeni ovim događajem.

Navodno, za sada nema indicija da je u ovom slučaju učestvovalo treće lice, a u prostorijama nisu primećeni tragovi premetačine.

Kako nezvanično saznajemo, bračni par je živeo u prostorijama na imanju firme, gde je suprug radio kao čuvar. Tela su odneta na obdukciju u novosadski Zavod za sudsku medicinu, čekaju se njeni rezultati kao i DNK nalazi.

Istraga, koja bi trebala da utvrdi pod kojim okolnostima su smrti nastupile još traje, nezvanično saznaje "Dnevnik".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Supružnici nađeni mrtvi u porodičnoj kući

Izvor: Mondo, 27.Jun.2019

Beživotna tela supružnika pronađena su u kući između Bačkog Petrovog Sela i Mola. Na telima rane nanete vatrenim oružjem, piše danas beogradska štampa...Foto: Mondo/Goran Sivački ilustracija..Oboje, Š. H. (60) i njegova supruga K. H. (43), zatečeni su u kućici u kojoj su stanovali, s ranama...

Nastavak na Mondo...

Bačko Petrovo Selo: Pronađena beživotna tela supružnika

Izvor: Radio 021, 27.Jun.2019

Beživotna tela supružnika, Š.H. (60) i K.H. (43), pronađena su u ponedeljak u kućici u kojoj su stanovali, između Bačkog Petrovog Sela i Mola, saznaje se nezvanično...Kako piše "Dnevnik", oni su pronađeni s ranama nanetim vatrenim oružjem i to, kako se sumnja, lovačkom puškom koju je muž...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.