Promovisana muzika iz serije Vere i zavere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2016, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promovisana muzika iz serije "Vere i zavere"

Večeras je u Studiju M promovisana muzika iz naše serije "Vere i zavere" koju je u Vojvodinu pogledalo oko dva miliona ljudi. Čuveni kompozitor Boris Kovač rekao je da je imao privilegiju da po svom nahođenju komponuje muziku za seriju po romanu Aleksandra Tišme.

Kompozicije su nastale lako, odmah nakon čitanja Tišminog romana, tvrdi Boris Kovač i dodaje da je bilo vrlo uzbudljivo i inspirativno praviti muziku za tako slojevitu priču.

Rezultati merenja gledanosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << govore da je seriju "Vere i zavere" videlo skoro tri miliona gledalaca u Srbiji, a u Vojvodini oko dva. Ti podaci predstavljaju veliki uspeh i podstrek za Radio-televiziju Vojvodine koja se zahvaljuje gledaocima na poverenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kovač: Nije bilo lako komponovati za "Vere i zavere"

Izvor: Radio 021, 09.Jun.2016, 12:03

Autor muzike sa TV serijal "Vere i zavere", muzičar Boris Kovač, izjavio je na promociji u Studiju M da nije bilo lako udahnuti život likovima istoimenog romana Aleksandra Tišme..."Najinspirativniji je bio Sergije i njemu sam posvetio tri teme – on je uvek na početku romantičan, ali taj romantizam...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.