Promocija romana Deseti život u CK13

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Nov.2018, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija romana "Deseti život" u CK13

U četvrtak, 8. novembra od 19 časova, u Omladinskom centru CK13 održaće se promocija romana: "Deseti život" Saše Savanović.

Omladinski centar CK13 organizuje književno veče sa Sašom Savanović i promociju njenog prvog romana "Deseti život". Knjigu je ove godine objavila izdavačka kuća "Kontrast" iz Beograda.

U prostoru između svetle evropske budućnosti pravila i zasluge i tmurne surove sadašnjosti, u kojoj su tržišni fundamentalizam, investitorski urbanizam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i komodifikacija života postali nova igra u gradu, glavni protagonisti romana plove kroz svakodnevicu pokušavajući da se uhvate za neku vrstu uputstava o životu, iako je i njima samima jasno da niko više nije siguran kako treba živeti.

Aleksandra Saša Savanović rođena je u Novom Sadu 1986. godine. Njene priče, eseji i teorijski tekstovi objavljivani su u štampanim i elektronskim magazinima, periodičnim časopisima, zbornicima i drugim publikacijama. Urednica je časopisa Zent. Radi kao nezavisna istraživačica, programska urednica i projektna menadžerka u kulturi i neprofitnom sektoru. Živi i radi Beogradu.

Ovo književno veče realizuje se kao deo programa "Tekst je prisutan" koji je podržalo Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.