Promocija fanzina Tri drugara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2015, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija fanzina "Tri drugara"

U klubu Crna ovca u Novom Sadu večeras u 20 časova biće odražana promocija jednog od najboljih ex-YU fanzina "Tri drugara 1993 - 97".

O novom izdanju SKCNS i Pogona kulture govoriće Miloš Vojnović, Stevan Gojkov i Igor Todorović.

Gotovo dve decenije nakon izlaska poslednjeg, devetog broja “Tri drugara” – na jednom mestu našla su se sva objavljena izdanja ovog kultnog fanzina, a dodat im je i deo pristiglog materijala za nikad objavljenu desetku, kaže se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u najavi.

Na skoro četiri stotine stranica čitaoci imaju priliku da vide kakva je bila svetska pank, hardkor i alternativna scena sredinom devedesetih, iz ugla ljudi koji su bili tvorci jednog od najboljih fanzina na prostorima nekadašnje SFRJ.

Originalne stranice skenirane su i, bez preterane šminke, otprintane kako bi se što vernije dočaralo kako je sve to stvarno izgledalo.

Nakon tri izdanja “Novosadske pank verzije”, kompletiranog “Boljeg života”, “Preseka” i “Oduzetih nedela” i ova knjiga poslužiće kao prilog bogatoj istoriji novosadske pank scene.

Klub Crna ovca nalazi se u ulici Kralja Aleksandra 10, u pasažu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.