Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Mar.2024, 20:46

Promet na novosadskoj Produktnoj berzi ove nedelje 59,4 miliona dinara

NOVI SAD – Preko Produktne berze Novi Sad u ovoj nedelji prometovano je 2.972 tone robe što je za 27,94 odsto više nego prethodne nedelje, a ukupni finansijski promet iznosio je 59.423.770 dinara. Kako se navodi u izveštaju Produktne berze cene svih primarnih poljoprivrednih proizvoda i ove nedelje su imale negativan trend, dok je dominantna […]
Vest Promet na novosadskoj Produktnoj berzi ove nedelje 59,4 miliona dinara objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Pad cena primarnih poljoprivrednih proizvoda se nastavlja! Evo kako se trgovalo na Produktnoj berzi u nedelji za nama

Izvor: Blic, 02.Mar.2024, 10:06

U nedelji za nama preko Produktne berze prometovano je 2.972,00 tone robe, 27,94% više nego prethodne nedelje. Ukupni finansijski promet iznosio je 59.423.770,00 dinara. Cene svih primarnih poljoprivrednih proizvoda i ove sedmice su imale negativan trend, dok je dominantna kultura u trgovanju bio kukuruz.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.