Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jun.2023, 22:48

Promene u železničkom saobraćaju na pruzi Novi Sad-Beograd Centar zbog radova

Zbog planiranih radova na električnom dalekovodu DV 110 KV, sutra i u četvrtak, od 9.40 do 13.40 sati, biće obustavljen železnički saobraćaj na deonici Nova Pazova Stara Pazova, između Beograd Centra i Novog Sada, a u kontaktnoj mreži na ovom delu pruge biće isključen napon, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nove obustave saobraćaja prema Raški i putu Ribariće-Mehov krš

Izvor: SandzakPress.net, 07.Jun.2023, 17:07

Preduzeće “Novi Pazar put” najavilo je potpune obustave saobraćaja za četvrtak, 8. jun, na deonicama puta Ribariće-Mehov krš i Raška–Novi Pazar. Kako navode, zbog radova u punoj širini kolovoza, saobraćaj će biti obustavljen na deonici Ribariće-Mehov krš od osam do 12 časova i od 13...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.