Prolaznici u banjalučkom naselju sreli medveda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2021, 06:45

Prolaznici u banjalučkom naselju sreli medveda

U blizini banjalučkog naselja Starčevica, oko 200 metara od kuća, sinoć je primećen medved.

Naime, na pet minuta hoda od izuzetno naseljene Tuzlanske ulice, a samo 200 metara od naseljenih kuća, grupa prolaznika je srela medveda.

“Susret je trajao oko desetak sekundi na rastojanju od oko 20 metara. Pogledima smo se ''odmeravali'', a životinja se nakon toga okrenula i otišla dublje u šumu”, ispričao je jedan od šokiranih prolaznika za portal Srpskainfo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Medved nije prilazio šetačima, niti je pokušao da ih napadne, ali činjenica da se pojavio veoma blizu urbanog dela grada i velikog broja domaćinstava može da zabrine stanovnike ovog naselja, navodi banjalučki portal.

Medvedi su i ranije primećivani u šumama u blizini Banjaluke.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.