Projekcija filma Love Hunter

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2016, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Projekcija filma "Love Hunter"

Oni koji nisu još pogledali "Love Hunter", film o njujorškim avanturama Milana Mumina, imaće priliku da to da urade sledećeg petka, a da pri tom pokažu i humanost.

Film o životu Milana Mumina "Love Hunter: Priče iz njujorškog taksija" od 12. februara prikazivaće se svake nedelje u amfiteatru Spensa. Sakupljen novac od karata ići će u humanitarne svrhe, za predškolsku ustanovu "Radosno detinjstvo".

"Mi u predškolskoj ustanovi se trudimo i nastojimo da prostor >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << organizujemo i opremimo tako da on za decu bude izazov i da ih pokreće na aktivnost", kaže Tajana Divild iz Radosnog detinjstva.

Pored projekcije filma, Mumin je rešio da fanove obraduje i kratkim akustičnim koncertom. Dok je on u Novom Sadu, koncerti će se održavati pre svake projekcije filma.

Film o snovima i nadanjima jednog muzičara, a pre svega običnog čoveka, domaća publika je prvi put imala priliku da vidi na festivalu Cinema city 2014. godine. Milan Mumin glumi samog sebe, on vozi taksi kako bi zaradio novac i ostvario snove. Gledaoci će imati priliku da se provozaju taksijem kroz život u Njujorku kroz slike i priču Milana Mumina, frontmena benda Love Hunters.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.