Proizvodnja lekova na minimumu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proizvodnja lekova na minimumu

VRŠAC - Hemofarm u centralnom proizvodnom kompleksu u Vršcu nije uspeo da pokrene proizvodnju posle Novogodišnjih praznika, zbog novonastale energetske krize, odnosno zbog nedostatka gasa, saopšteno je danas iz te kompanije.

Veledrogerije su korektno snabdevene "Hemofarmovim" lekovima, tako da nema bojazni da će krizna situacija izazvati nestašice lekova, a zbog mogućih slučajeva nedostatka određenih preparata, u kompaniji dežuraju službe prodaje i distribucije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
U saopštenju se navodi da je funkcionisanje svedeno na minimum, kroz dežurstva, kako bi se održao sistem i sprečila bilo kakva eventualna havarija.

U "Hemofarmu" očekuju da će se tokom narednih dan-dva pronaći rešenje na globalnom nivou i da će od ponedeljka, 12. januara, proizvodnja funkcionisati prema standardnim procedurama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.