Umeren saobraćaj, kamioni na prelazima do 5 sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2021, 07:08

Umeren saobraćaj, kamioni na prelazima do 5 sati

Prohodnost puteva je dobra, a saobraćaj je umerenog inteziteta van gradova i naseljenih mesta, saopštio je AMSS.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije, u 17:15 časova, kamioni na Kelebiji na izlazu čekaju 120 minuta, Horgošu, 180 minuta, Batrovcima 300 minuta, Šidu 180 minuta, Bezdanu 240 minuta, na Sremskoj Rači 120 minuta, a na Gradini 60 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << minuta.

Na auto-putu E-75, do 30. juna, zbog izvođenja radova na uklapanju Kraka 3 sa novoizgrađenom petljom "Bubanj Potok", u smeru ka Nišu, izmenjen je režim saobraćaja, od bivše naplatne stanice "Bubanj Potok" do skretanja za "IKEA" (petlja "Tranšped").

Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se preticajnom saobraćajnom trakom desnog kolovoza auto-puta, kao i preticajnom trakom suprotnog smera Niš-Beograd, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom.

Sa Obilaznice oko Beograda za saobraćaj je zatvoren prolazak podvožnjakom ispod auto-puta, pa se saobraćaj sa Obilaznice oko Beograda, u smeru ka Beogradu, odvija preko petlje Tranšped.

Na auto-putu E-75, od petlje Ostružnica do petlje Orlovača, do 31. jula, od 7 do 17 sati (osim nedelje), izvodiće se radovi na zameni elastične odbojne ograde u razdelnom pojasu, u smeru ka Bubanj Potoku. Saobraćaj se odvija desnom (voznom) saobraćajnom trakom, a za saobraćaj zatvorena leva saobraćajna traka.

Na auto-putu E-75, petlja Umčari - petlja Vodanj, od danas do 22. juna obavljaju se radovi na rehabilitaciji kolovoza, u smeru ka Nišu. U smeru Beograd - Niš, za saobraćaj zatvorena preticajna i vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom i preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera. U smeru Niš-Beograd za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na putu Brežđe - Divčibare, na deonici Krčmar - Divčibare, do 30. juna obustavljen je saobraćaj zbog radova na rehabilitaciji. Alternativni putni pravac - obilaznica Mionica - Divci - Valjevo - Kaona - Divčibare, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Prohodnost puteva dobra, saobraćaj umeren

Izvor: B92, 16.Jun.2021

Beograd -- Prohodnost puteva u Srbiji jutros je dobra, a saobraćaj je umerenog intenziteta van gradova i naseljenih mesta, saopštio je Auto-moto savez Srbije...U saopštenju se podsećaju vozači da, pošto meteorolozi najavljuju dolazak toplog talasa narednih dana, da prekontrolišu svoje automobile...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.