Oblačno sa kišom mestimično, vetar slab, severni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2022, 01:08

Oblačno sa kišom mestimično, vetar slab, severni

U većem delu Vojvodine suvo. Vetar slab do umeren, severnih pravaca. Najniža temperatura od 0 do 5, a najviša od 4 do 7 stepeni. I u Beogradu ujutru magla ili niska oblačnost. Tokom dana oblačno, povremeno sa slabom, kratkotrajnom kišom ili rosuljom. Vetar slab, severnih pravaca. Temperatura bez većeg kolebanja , od 4 do 6 stepeni.

Prema izgledima vremena za sedam dana, do nedelje, 4. decembra, u ponedeljak će biti umereno do potpuno oblačno, na istoku i jugu Srbije ponegde >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa slabim padavinama: kišom i susnežicom u nižim i snegom u višim predelima.

U utorak u većem delu umereno oblačno i suvo, samo u Negotinskoj krajini oblačno i tmurno, povremeno sa slabom kišom ili rosuljom.

Zatim do kraja perioda oblačno, u sredu u istočnoj i južnoj Srbiji, a u četvrtak i petak i u ostalim krajevima mestimično sa kišom, na planinama sa snegom.

Za vikend suvo. U košavskom području duvaće umeren i jak, na jugu Banata i u Pomoravlju povremeno i olujni jugoistočni vetar, koji će oslabiti za vikend.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vremenska prognoza 29. novembar

Izvor: RTS, 28.Nov.2022

Ujutru mestimično magla. Tokom dana umereno do potpuno oblačno, pre podne ponegde sa sunčanim periodima. Jutarnja temperatura od -2 do 3, najviša dnevna do 8 stepeni. Nad Beogradom oblaci, a pre podne povremeno će se probijati i sunce. Temperatura oko 7 stepeni. . . .Prognoza...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.