Produžen pritvor trojici mladića za brutalno prebijanje u Laze Telečkog

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2021, 15:35

Produžen pritvor trojici mladića za brutalno prebijanje u Laze Telečkog

Trojici od osmorice osumnjičenih mladića iz Šida koji su osumnjičeni za tuču ispred ugostiteljskog objekta u Ulici Laze Telečkog u centru Novog Sada, u kojoj su D. M. Iz Vajske i N. Š. Iz Čuruga zadobili teške povrede, a M. P. Lakše, produžen je pritvor.

Iza rešetaka, još trideset dana, ostaju B. D., L. M. N. V. Koji se terete za teško ubistvo u pokušaju.

Kako nam je potvrdila portparolka novosadskog Višeg suda Jelena Ostojin, pritvor je produžen B. D. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do 22. maja, a L.M. i B. B. do 21. maja. Preostala petorica mladića iz Šida puštena su iz pritvora u ponedeljak jer su saslušani kao svedoci. Sa slobode će se u daljem postupku braniti V. S., M. M., D. N., M. M. I B. M., koji se terete da su u grupi počinili krivično delo nasilničko ponašanje.

Oni su pušteni ranije, jer je ispitan i poslednji svedok tako da su prestali razlozi zbog kojih im je ova mera bila izrečena.

Podsetimo, da je tuča, koja se dogodila 20. februara u Ulici Laze Telečkog, posebno uznemirila javnost zbog načina na koji su povređeni pojedini učesnici, jer se na snimku sa nadzornih kamera vidi da napadači ne samo da udaraju i šutiraju oštećene i ubadaju ih nožem, već i u jednom trenutku skaču po glavi jednog od povređenih koji bez svesti leži na asfaltu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.