Priznanje Miroslavu Vasinu za doprinos u razvoju turizma

Izvor: Blic, 20.Maj.2015, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priznanje Miroslavu Vasinu za doprinos u razvoju turizma

Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin dobio je danas priznanje Svetske federacije turističkih novinara i pisaca (FIJET) za doprinos u razvoju i promociji turizma u Vojvodini.

“Federacija FIJET, prepoznala je napore Pokrajinske vlade da Vojvodinu pozicioniramo na mapi poželjnih turističkih destinacija. Sekretarijat za privredu predlaže i sprovodi značajne projekte u oblasti razvoja turizma s >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ciljem da se prihodi od turizma uvećaju, kao i da se što više lokalnih proizvođača hrane i preduzetnika uključi u turističku ponudu”, rekao je Vasin na dodeli nagrade.

On je dodao da podaci Republičkog zavoda za statistiku govore da Vojvodina svake godine beleži porast dolazaka turista, i domaćih i stranih.

“U 2014. godini u Vojvodini je boravilo oko 370.000 turista, što je za sedam odsto više u odnosu na 2013. godinu. Za čak 11 odsto je porastao broj inostranih, a za četiri odsto broj domaćih turista, koji su ostvarili ukupno više od 900.000 noćenja”, rekao je Vasin.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Međunarodno priznanje Miroslavu Vasinu

Izvor: Akter, 20.Maj.2015

Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin dobio je danas priznanje Svetske federacije turističkih novinara i pisaca (FIJET) za doprinos u razvoju i promociji turizma u Vojvodini.."Federacija FIJET, prepoznala je napore Pokrajinske...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.