Privremeno ukidanje stajališta Beogradski kej/Marka Miljanova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2023, 14:53

Privremeno ukidanje stajališta Beogradski kej/Marka Miljanova

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 20. do 23. aprila 2023. godine privremeno se menja režim saobraćaja zbog radova na sanaciji havarije u raskrsnici Beogradskog keja i Ulice episkopa Visariona.

U toku radova saobraćaj će se odvijati levom saobraćajnom trakom, prema centru, zbog čega autobusko stajalište Beogradski kej/Marka Miljanova na linijama broj 6 i 11B neće biti u funkciji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Menja se režim saobraćaja na Beogradskom keju na tri dana, preusmerava se u levu kolovoznu traku

Izvor: Radio 021, 19.Apr.2023

Zbog izvođenja radova na sanaciji havarije na vrelovodnoj mreži određuje se privremena izmena režima saobraćaja u raskrsnici Beogradskog keja i Ulice episkopa Visariona u Novom Sadu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.