Pripreme za grejnu sezonu u Rumi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2018, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripreme za grejnu sezonu u Rumi

Iako nas u Sremu očekuju visoke temperature u narednom periodu, Sremci su naveliko počeli nabavku ogreva za predstojeću zimu, a oni koji se greju na gas ili toplovod isto tako mogu da računaju na tople stanove od oktobra. Kako navode iz Javnih preduzeća "Gas Ruma" i "Stambeno", pripreme za grejnu sezonu u ovom gradu teku prema planiranoj dinamici.

Rumljane smo pitali kako planiraju da se greju ove zime i da li su zadovoljni grejanjem na gas i toplovod.

Za starije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sugrađane u Rumi, Udruženje penzionera već godinama posreduje u nabavci ogreva za zimu, uz odloženo plaćanje na jedanaest meseci i nešto niže cene, iz tog razloga dosta penzionera odluči se za ovu opciju.

U JP 'Gas Ruma' spremno će dočekati zimu,a kako kažu gasa ima dovoljno, dok i u 'Stambenom' ističu da sprovode najvažnije tehničke pripreme i da će kao i svake godine domaćinstva i drugi korsnici zimu dočekati u toplim prostorijama.

Za one koji tek planiraju da se opreme ogrevnim energentima, cena ogrevnog drveta na stovarištima kreću se od 5.000 do 6.500dinara po kvadratnom metru, dok se za ugalj mora izdvojiti između 9.000 i 15.000 dinara po toni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.