Prijavljivanje za posao u Rumuniji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Mar.2015, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijavljivanje za posao u Rumuniji

Prema informacijama iz kikindskog opštinskog Sekretarijata za lokalni ekonomski razvoj i turizam, opština Kikinda je, u saradnji sa Filijalom Nacionalne službe za zapošljavanje,svim zainteresovanim licima za eventualni rad u Rumuniji uputila poziv da se radi evidentiranja prijave na info šalter kikindske Filijale NSZ.

Nakon otvaranja banatskih graničnih prelaza sa Rumunijom, pre svega prelaza Nakovo- Lunga, pokrenuta inicijativa pograničnih opština s obe strane granice sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << polaku ulazi u fazu realizacije.

Kako bi se izbegle sve mogućnosti zloupotreba, evidentiranje zainteresovanih lica za rad u kompanijama koje posluju u Rumuniji sprovodiće se preko Nacionalne službe za zapošljavanje.

Prijavljivanje će trajati od srede, 25. do petka, 27. marta, u vremenu od 08:00 do 15:00 sati.

Evidentiranje za rad u Rumuniji biće organizovano kako bi firme iz susedne države, koje su pokazale interesovanje za angažovanjem naših građana, imale realan uvid u strukturu i broj zainteresovanih, nakon čega će biti organizovani intervjui sa kandidatima koji su iskazali takvu nameru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.