Prijava korupcije u policiji na netu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jul.2014, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijava korupcije u policiji na netu

Na taj korak članovi udruženja odlučili su se nakon poražavajućih podataka do kojih su došli istraživanjem, u kom se većina građana izjasnila da zna ili da je učestvovala u nekom obliku korupcije koja uključuje policijske službenike.

Svi koji smatraju da su na bilo koji način oštećeni prilikom postupanja policijskog službenika ili imaju dokaze o korupciji, mogu to prijaviti popunjavanjem obrasca na sajtu Udruženja www.sup.rs
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Podaci koji se unose zaštićeni su i biće korišćeni isključivo za potrebe Udruženja i dalji postupak koji će biti pokrenut.

Prema našem istraživanju, građani uglavnom ne sumnjaju u to da korupcija u policiji postoji, a prema istraživanjima policije na 3. mestu posle zdravstva i pravosuđa - najkorumpiraniji saobraćajci.

Najkorumpiraniji u policiji su rukovodioci, pokazuje istraživanje koje je sproveo Beogradski centar za bezbednosnu politiku. Ono ukazuje na to da je po ozbiljnosti oblika korupcije najveći problem curenje informacija iz policije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.