Prihodi od turizma u NS povećani za 12 odsto

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2014, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prihodi od turizma u NS povećani za 12 odsto

Broj domaćih i stranih turista u Novom Sadu povećao se za sedam meseci ove godine u proseku za 14,6 odsto, što je dovelo do 12-procentnog rasta prihoda od turizma u odnosu na isti period prošle godine.

Prema rečima direktora Turističke organizacije Novog Sada, Branislava Kneževića, domaćih turista je u tom periodu bilo 17,6 odsto više, a stranih 15,5 procenata više.

Prema njegovim rečima novosadska turistička ponuda je raznovrsna i bogata, zbog čega se turisti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u tom gradu zadržavaju duže, od 10 do 15 dana u proseku.

Kako je saopštila Turistička organizacija Novog Sada, info centri beleže konstantan porast turista iz Italije, Nemačke, Španije, Francuske, Poljske, Rusije, Mađarske, Švajcarske i Velike Britanije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Prihodi od turizma u Novom Sadu povećani za 12 odsto

Izvor: Capital.ba, 04.Sep.2014

NOVI SAD, Broj domaćih i stranih turista u Novom Sadu povećao se za sedam mjeseci ove godine u prosjeku za 14,6 odsto, što je dovelo do 12-odstotnog rasta prihoda od turizma u odnosu na isti period prošle godine.  Prema riječima direktora Turističke organizacije Novog Sada, Branislava Kneževića,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.