Prezentacija projekta Stop City na AUNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2016, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prezentacija projekta "Stop City" na AUNS

U prostorijama Barutane Akademije umetnosti Univerziteta u Novom Sadu, na Petrovaradinskoj tvrđavi, u sredu 9. novembra, sa početkom u 13 časova, biće održana prezentacija projekta "Stop City".

Cilj prezentacije je pojedinačno i grupno predstavljanje i prenošenje stečenih iskustava u radu sa studentima i studentkinjama iz inostranstva u okviru realizacije projekta, kaže se u najavi.

U projektu "Stop City" učestvovali su studenti Visoke umetničke škole u Bordou >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << (Francuska), Nacionalne škole za arhitekturu i pejzažnu arhitekturu u Bordou (Francuska), Politehničkog fakulteta u Milanu (Italija), Departmana likovnih umetnosti Akademije umetnosti u Novom Sadu i Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu (Srbija).

Na prezentaciji će govoriti Nemanja Vučetić – vajarstvo, master studije (AUNS), Nemanja Milenković – slikarstvo, II godina (AUNS), Tamara Stričević – arhitektura i urbanizam, IV godina (FTN), Đorđe Ćorić – grafika, master studije (AUNS), Stanislav Drča – NLM (diplomirao na osnovnim studijama, AUNS) i Veroljub Naumović – vajarstvo, apsolvent (AUNS).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Koncert studenata Katedre za duvačke instrumente

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2016, 11:50

U holu zgrade Akademije umetnosti Univerziteta u Novom Sadu na Petrovaradinskoj tvrđavi večeras u 20 časova koncert će održati studenti Katedre za duvačke instrumente. Ulaz je slobodan...Na koncertu će nastupiti studenti i studentkinje iz klasa prof. Nikole Srdića, prof. Branislava Aksina, prof....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.