Prevencija nasilja u školama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2013, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevencija nasilja u školama

NOVI SAD -

Nasilje u novosadskim školama nije u porastu, ali zato menja oblik i uznemiravanja su sve učestalija putem interneta, kažu u Centru za prevenciju devijantnog ponašanja.

Efikasniju borbu protiv tog društvenog zla najavljuje Savet za javni red i mir i bezbednost, koji je usvojio mere za prevenciju nasilja i zlostavljanja u osnovnim i srednjim školama.

Sledeći korak je da Gradsko veće formira Koordinaciono telo s pet članova, koje će 24 sata biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na raspolaganju svim školama, to jest, njihovim timovima zaduženim za suzbijanje nasilja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.