Pretučen muškarac - gađali ga ciglom i tukli nunčakama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2012, 02:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen muškarac - gađali ga ciglom i tukli nunčakama

NOVI SAD -

Na uglu ulica Vojvođanskih brigada i Stražilovske oko 23.30 časa, trojica, za sada nepoznatih napadača pretukli su jednog muškarca. Kako Radio-televizija Vojvodine saznaje napadači su unesrećenog pogodili ciglom u glavu i potom ga pretukli, a pri tom su koristili i nunčake.

Napad je trajao oko 20 sekundi. Napadači nisu imali stranačka obeležja, a pretučeni muškarac je prebačen u Urgentni centar.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac pretučen u centru Novog Sada

Izvor: Radio 021, 21.Maj.2012

Trojica za sada nepoznatih napadača pretukla su muškarca večeras oko 23 časa na uglu ulica Vojvođanskih brigada i Stražilovske.

Nastavak na Radio 021...

NS: Pretučen muškarac - gađali ga ciglom i tukli nunčakama (VIDEO)

Izvor: S media, 21.Maj.2012

Na uglu ulica Vojvođanskih brigada i Stražilovske u Novom Sadu, oko 23.30 časa, trojica, za sada nepoznatih napadača pretukli su jednog muškarca. Kako Radio-televizija Vojvodine saznaje napadači su unesrećenog pogodili ciglom u glavu i potom ga pretukli, a pri tom su koristili i nunčake...Tuča...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.