Pretežno sunčano i toplo, oko 30 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jun.2019, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretežno sunčano i toplo, oko 30 stepeni

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo uz slab vetar južnih pravaca, dok se u poslepodnevnim satima očekuje lokalni razvoj oblačnosti, a tek ponegde u brdsko-planinskim krajevima moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom.

Jutarnja temperatura kretaće se od 13 do 19 stepeni Celzijusa, a najviša dnevna od 29 do 31.

I u Novom Sadu će biti pretežno sunčano i toplo uz slab vetar promenljivog pravca. Jutarnja temperatura oko 18 stepeni Celzijusa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << najviša dnevna oko 30.

Prema izgledima vremena za sedam dana, do 14. juna, u Srbiji će biti pretežno sunčano i toplo sa maksimalnom temperaturom od 28 do 32 stepena. Posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde se očekuju kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, uglavnom u brdsko-planinskim predelima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas pretežno sunčano i toplije, a evo kakvo nas vreme očekuje naredne sedmice

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2019

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, uz slab vetar južnih pravaca... U poslepodnevnim satima očekuje lokalni razvoj oblacnosti, a tek ponegde u brdsko-planinskim krajevima moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom...Jutarnja temperatura kretaće se od 13 do 19 stepeni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.