Pretežno sunčano i toplo, do 34 stepena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2016, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretežno sunčano i toplo, do 34 stepena

U Srbiji pretežno sunčano i toplo iz slab vetar promenljivog smera, saopštio je danas Hidrometeorloški zavod Srbije.

Najniža temperatura kretaće se od 12 do 20, a najviša od 31 do 34 stepena Celzijusa.

U Novom Sadu pretežno sunčano i toplo uz slab vetar promenljivog smera. Najniža temperatura kretaće se oko 20, a najviša oko 32 stepena. U Srbiji će u subotu i nedelju biti pretežno sunčano i toplije, najviša temperatura kretaće se od 32 do 36 stepeni. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Posle podne i uveče, uz lokalni razvoj oblačnosti, u planinskim predelima na zapadu i jugu Srbije (oblast Dinarskih planina) mogući su kratkotrajni pljuskovi i grmljavine.

Od ponedeljka u Srbiji se predviđa promenljivo oblačno i malo svežije, povremeno sa pljuskovima i grmljavinom. Najviša temperatura u većini mesta biće oko 30 stepeni.

Više o vremenu saznajte ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pretežno sunčano i toplo, do 34 stepena

Izvor: B92, 22.Jul.2016

Srbiji će biti pretežno sunčano i toplo iz slab vetar promenljivog smera, saopštio je danas Hidrometeorloški zavod Srbije...Najniža temperatura kretaće se od 12 do 20, a najviša od 31 do 34 stepena Celzijusa...U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i toplo uz slab vetar promenljivog smera....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.