Pretežno sunčano i toplo, do 34 stepena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2018, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretežno sunčano i toplo, do 34 stepena

U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo. Posle podne, uz lokalni razvoj oblačnosti, retka pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

Vetar će biti slab, promenljivog smera. Najniža temperatura od 14 do 21, najviša do 30 do 34 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Novom Sadu će biti pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, promenljivog smera. Najniža temperatura 21, najviša 33 stepena.

U narednih sedam dana, do 29. avgusta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do nedelje toplo sa retkom pojavom poslepodnevnih pljuskova i grmljavina. Najviša temperatura od 30 do 34 stepena.

U nedelju posle podne i uveče na severozapadu, a tokom noći i u ostalim krajevima naoblačenje sa pljuskovima, grmljavinom, pojačanim severozapadnim vetrom i osetnim padom temperature.

U ponedeljak i utorak promenljivo oblačno i svežije za 7 do 10 stepeni, mestimično kiša, pljuskovi i grmljavina. Od srede malo toplije.

Više o vremenu saznajte ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.