Pretežno sunčano i toplo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2008, 03:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretežno sunčano i toplo

NOVI SAD - Ujutru vedro, a tokom dana pretežno sunčano i toplo, najavljuje Hidrometeorološki zavod Srbije.

Vetar slab i umeren uglavnom južni i jugoistočni, krajem dana na severu severozapadni. Jutarnja temperatura od 15 do 20, a najviša dnevna od 32 do 35 stepeni Celzijsovih.

U Srbiji će u petak i za vikend biti pretežno sunčano i toplo vreme. U subotu krajem dana i u toku noći i u nedelju očekuje se osveženje sa pojačanim severozapadnim vetrom i ređom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pojavom pljuskova sa grmljavinom.

Početkom naredne sedmice biće promenljivo oblačno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom uglavnom posle podne i krajem dana. Maksimalna temperatura u granicama proseka.

Biometeorološka prognoza

Aktuelna biometeorološka situacija doprineće pojačanju tegoba nervno labilnih osoba i reumatičara, a od meteropatskih reakcija mogući su nesanica, bezrazložna nervoza i blaža glavobolja.

Nepovoljni toplotni uslovi zahtevaju opreznost kod hronično obolelih, dece i starijih osoba. Preporučuje se adekvatno oblačenje i izbegavanje boravka na suncu u periodu od 10.00 do 18.00.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.