Pretežno sunčano i toplije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Sep.2017, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretežno sunčano i toplije

U Srbiji danas pretežno sunčano i toplije uz slab i umeren južni i jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura od 12 do 17 stepeni, najviša dnevna od 28 do 33 stepeni.

U Novom Sadu jutarnja temperatura 17 stepeni, najviša dnevna 31 stepeni.

U ponedeljak pretežno sunčano i toplo uz umeren i jak juzni i jugoistočni vetar.

Najviša temperatura u većini mesta od 30 do 34 stepeni. Tokom noći ka utorku naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa grmljavinom, prvo na zapadu.

U utorak promenljivo oblačno i hladnije, ponegde sa kišom ili kratkotrajnim pljuskom sa grmljavinom uz skretanje vetra na severozapadni pravac.

Krajem dana prestanak padavina a u sredu razvedravanje.

Zatim do subote u većem delu pretežno sunčano uz manji porast temperature, samo je na severu i severozapadu uz više oblačnosti ponegde moguća kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom.

U subotu uveče i tokom noći na severu i zapadu a u nedelju i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom uz pad temperature.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.