Pretežno sunčano i malo toplije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2016, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretežno sunčano i malo toplije

U Srbiji pretežno sunčano i malo toplije uz slab vetar, promenljivog pravca, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Jutarnja temperatura će se kretati od 15 do 20, a najviša dnevna od 29 do 32 stepena.

U Novom Sadu pretežno sunčano i malo toplije. Vetar će biti slab, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura kretaće se oko 20, a najviša dnevna oko 31 stepena.

U Srbiji će u p petak biti pretežno sunčano i veoma toplo uz pojačanje južnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i jugoistočnog vetra. U subotu ujutro i prepodne u severnim, do kraja dana i u ostalim krajevima očekuje se naoblačenje i osveženje mestimično sa kišom, lokalnim pljuskovima, grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom. U nedelju će biti promenljivo oblačno, mestimično s kišom, na jugu sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Više o vremenu saznajte ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.