Pres i ja (RTV1, 21.00)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2022, 06:24

Pres i ja (RTV1, 21.00)

Pripovedač, književni kritičar i univerzitetski profesor Mihajlo Pantić govori o svojoj knjizi „Priče o piscima“ (Arhipelag, 2021), čiji glavni junaci- od Andrića do Borhesa, svedoče o savremenoj književnsoti i životu. Dragan Jovićević, urednik kulturne rubrike NIN-a i filmski kritičar govori o NIN-ovoj nagradi i najnovijem, četvrtom nastavku filma „Matriks“-„Uskrsnuće“.

Da li ogromna ulaganja u koncept metauniverzuma, koji je Mark Zakenberg promovisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << „prekrštavanjem“ Fejsbuka u novu kompaniju „Meta“, znače da svet ulazi u stvarnu eru „Matriksa“, tema je o kojoj govori Stanko Crnobrnja.

Autor emisije je Zoran Panović, urednica Ljubica Urošević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.