Preminuo Milutin Vlahović, novinar RTV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2020, 13:27

Preminuo Milutin Vlahović, novinar RTV

Samo nekoliko dana pre pedeset drugog rođendana napustio nas je naš kolega i prijatelj Milutin Vlahović.

Dopisnička mreža Radio televizije Vojvodine ostala je bez dobrog novinara, koji je nam je donosio vesti iz Vrbasa, Kule, Srbobrana…

Slao nam je informacije sa najavljenih i nenajavljenih događaja, omogućio da saznamo kako odmiču veliki infrastrukturni projekti i kada će Velikim bačkim kanalom opet poteći čistija voda.

Pratio je dešavanja u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svim nacionalnim zajednicama, u školama i institucijama, pripremao reportaže sa festivala i manifestacija, dodavao svoje rediteljsko umeće i tako stvarao zanimljive zapise.

Kolege iz svih redakcija Radio-televizije Vojvodine, pamtiće Milutina Vlahovića po novinarskoj kreativnosti i ljudskoj vedrini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.