Preko terasa pljačkao stanove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2012, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preko terasa pljačkao stanove

NOVI SAD -

Dalibor S. (25) iz Novog Sada uhapšen je pod sumnjom da je opljačkao četiri stana, tako što je u njih ulazio preko terasa, saopštila je danas novosadska policija.

On se tereti da je u septembru i oktobru preskočio ograde terasa na četiri stana u Novom Sadu, provalio u njih i ukrao novac, zlato i tehničku robu.

Na taj način, on je pričinio materijalnu štetu od oko 100.000 dinara, navodi se u saopštenju za javnost.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Preskakao terase i pljačkao stanove

Izvor: Glas javnosti, 15.Okt.2012

NOVI SAD - Dalibor S. (25) iz Novog Sada uhapšen je pod sumnjom da je opljačkao četiri stana, tako što je u njih ulazio preko terasa, saopštila je danas novosadska policija...On se tereti da je u septembru i oktobru preskočio ograde terasa na četiri stana u Novom Sadu, provalio u njih i ukrao...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.