Pregazio staricu kod Hrtkovaca i pobegao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2017, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pregazio staricu kod Hrtkovaca i pobegao

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi uhapsili su N. V. (39), za kojeg se sumnja da je pre nekoliko dana pregazio ženu i pobegao.

N.V. je na putu Hrtkovci - Nikinci vozeći putnički automobil pregazio 75-godišnju ženu i udaljio se u nepoznatom pravcu, a žena je preminula na licu mesta.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova.

On će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu za krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Rumi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruma, uhapšen vozač osumnjičen da je usmrtio ženu i pobegao

Izvor: RTS, 04.Apr.2017

Policija u Rumi uhapsila je N. V. (39), za koga se sumnja da je pre nekoliko dana pregazio ženu i pobegao. . N. V. je na putu Hrtkovci – Nikinci vozeći putnički automobil pregazio 75-godišnju ženu i udaljio se u nepoznatom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.