Predstavljen program RTV-a za decu i mlade na Novosadskom sajmu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2019, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljen program RTV-a za decu i mlade na Novosadskom sajmu

Petog dana Međunarodnog poljoprivrednog sajma, na štandu RTV-a posetiocima je predstavljen program za decu i mlade. Domaćini su bili voditeljka emisije "Dobro jutro lenjivci", Željka Lasić i maskota te emisije, lutak Miroljub, a u goste su im došli đaci sa Čeneja.

"Ideja je bila da izađemo iz našeg studija i našeg standardnog formata koji je svima poznat i da se predstavimo nekoj široj publici, koja možda još nije čula za nas", kazala je Eva Bokan, odgovorna urednica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << programa za decu i mlade.

Emisija "Dobro jutro lenjivci" namenjena je najmlađima, a bavi se aktuelnim temama vezanim za decu od predškolskog uzrasta do četvrtog razreda osnovne škole, te su školarci sa Čeneja tokom boravka na štandu RTV-a učili o zaštiti životne sredine, zdravom načinu ishrane i dr. Mališani su imali zadatak da nacrtaju lenjivca Miroljuba i pokažu svoje znanje u nagradnom kvizu.

"Dečji program sa velikom odgovornošću pristupa svom poslu. Ljudi koji rade u našem programu imaju jako velik i odgovoran zadatak, a to je da se kvalitetnim sadržajima obraćaju našoj publici. Nadam se da u tome uspevamo i da će program za decu i mlade iz godine u godinu još rasti", zaključila je Eva Bokan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.