Predstavljanje Vodiča kroz diplome

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2015, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljanje "Vodiča kroz diplome"

Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata u sredu 11. marta, u centralnoj zgradi Univerziteta u Novom Sadu, organizuje predstavljanje novog informativnog materijala za poslodavce "Vodič kroz diplome".

Sadržaj Vodiča ima za cilj da doprinese boljoj informisanosti poslodavaca o reformisanim studijskim programima na univerzitetima u Srbiji i njihovom lakšem prepoznavanju novih obrazovnih profila i diploma svojih sadašnjih i budućih zapolsenih sa visokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stručnom spremom.

Vodič objedinjuje preko 700 članaka o studijskim programima, a može se pogledati ovde.

"Vodič kroz diplome" je nastao kao rezultat projekta "Razvoj karijernog vođenja u cilju unapređenja visokog obrazovanja u Srbiji", pa će na skupu govoriti i projektni partneri koji su učestvovali u njegovoj izradi.

Uz predstavljanje Vodiča, biće održano i predavanje "Kako da se pripremite za buduću karijeru".

Više informacija o događaju možete pročitati na sajtu www.razvojkarijere.uns.ac.rs.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.