Vučić sa ambasadorom Bahreina; Zadovoljstvo zbog otvaranja novih ambasada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2021, 04:16

Vučić sa ambasadorom Bahreina; Zadovoljstvo zbog otvaranja novih ambasada

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Kraljevine Bahrein Ahmeda Alsatija, akreditovanog na nerezidencijalnoj osnovi, saopštila je predsednikova Služba za saradnju s medijima.

Ambasador Alsati preneo je predsedniku Vučiću pozdrave kralja Hamada i šeika Nasera.

Zahvalivši na pozdravima, predsednik Vučić je uputio poziv kralju Hamadu da zvanično poseti Srbiju, kako bi nastavili uspešne razgovore, vođene u martu u Bahreinu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Dvojica sagovornika su izrazili zadovoljstvo što će uskoro biti otvorena Ambasada Srbije u Manami, kao i Ambasada Bahreina u Beogradu, što će doprineti značajnijem unapređenju odnosa dveju zemalja.

S tim u vezi su razmotrili napredak ostvaren u bilateralnim vezama, kao i oblasti u kojima postoje najveće mogućnosti za unapređenje saradnje, poput poljoprivrede, kulture i turizma, kao i u oblasti odbrane.

Ambasador Alsati je izneo predloge za različite načine predstavljanja Srbije u Bahreinu.

Predsednik Vučić i ambasador Alsati su razgovarali i o regionalnoj situaciji, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Predsednik Vučić danas sa ambasadorom Bahreina

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2021

Sastanak sa Ahmedom Alsatijem na Andrićevom vencu..Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa ambasadorom Bahreina Ahmedom Alsatijem...Kako je najavila predsednikova pres služba, nakon sastanka, medijima će biti prosleđeno saopštenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.