Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 02.Avg.2023, 14:34

Predsednik Vučić u Republici Srpskoj na obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane Srbe u akciji “Oluja”

Obeležavanje Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji „Oluja“ u Prijedoru počinje od 19 sati. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u dvodnevnoj poseti Republici Srpskoj 3. i 4. avgusta tokom koje će prisustvovati Savetu za saradnju Republike Srbije i Republike Srpske, kao i obeležavanju Dana sećanja na sve stradale i prognane […]
Vest Predsednik Vučić u Republici Srpskoj na obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane Srbe u akciji “Oluja” objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa Dodikom u Prijedoru na obeležavanju Dana sećanja na stradale Srbe u Oluji

Izvor: Radio 021, 02.Avg.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće 3. i 4. avgusta u poseti Republici Srpskoj tokom koje će se sastati sa najvišim zvaničnicima tog entiteta BiH,.

Nastavak na Radio 021...

Pojačane mere bezbednosti na području Banjaluke, Gradiške i Prijedora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2023

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske sutra i u petak, 4. avgusta, pojačaće mere bezbednosti na području Banjaluke, Gradiške i Prijedora povodom predstojećeg obeležavanja Dana sećanja na stradale i prognane Srbe u akciji "Oluja", koje će biti održano u Prijedoru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.