Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Jul.2023, 09:57

Predsednik Vučić će danas prisustvovati konferenciji o projektu LIID

Na konferenciji će učestvovati i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Republike Srbije Goran Vesić. Uvodna konferencija projekta razvoja lokalne infrastrukture i institucionalnog jačanja lokalnih samouprava u Srbiji, projekat LIID, biće održana danas, a u njenom radu će, kako je najavljeno iz Predsedništva Srbije učestvovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Na konferenciji će učestvovati ministar građevinarstva, saobraćaja i […]
Vest Predsednik Vučić će danas prisustvovati konferenciji o projektu LIID objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Vesić sa Hilom: Razvoj infrastrukture za dalji ekonomski napredak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2023

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukutre Goran Vesić sastao se danas sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu Kristoferom Hilom, sa kojim je razgovarao o značaju razvoja infrastrukture za dodatni ekonomski razvoj Srbije i učešću američkih kompanija u tim projektima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.