Predsednik Marselja Labrun u pritvoru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2014, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Marselja Labrun u pritvoru

Predsednik francuskog fudbalskog prvoligaša Olimpika iz Marselja Vensan Labrun pritvoren je danas zbog optužbe za nelegalni transfer Andrea Pjera Žinjaka 2010. godine.

Policija je uhapsila i direktora kluba Filipa Pereza.

Kako prenosi "L'Ekip', policija saslušava i bivšeg predsednika kluba Žana Kloda Dasijea.

Sadašnji i bivši čelnik Olimpika odgovaraće na optužbe o nelegalnim finansijskim operacijama kluba prilikom transfera Žinjaka iz Tuluza u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Marselj 2010.

Uhapšen predsednik Kaena zbog nameštanja utakmice

Francuska policija uhapsila je danas predsednika fudbalskog prvoligaša Kaena Žana Fransoa Fortena pod sumnjom da je namestio utakmicu u drugoj ligi.

Forten je među devetoricom uhapšenih opsumnjicenih da su namestili meč između Kaena i Nima prošle sezone.

Uhapšen je i predsednik Nima Žan Mark Konrad.

Utakmica koja se sumnjiči da je bila nameštena završena je remijem - 1:1 u maju ove godine, rezultatom koji je omogućio Nimu da ostane u Ligi 2, dok je Kaen obezbedio plasman u elitnu diviziju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik Marseja u pritvoru zbog Žinjaka!

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2014

Francuska policija saopštila je danas da se predsednik fudbalskog kluba Marsej Vensan Labrun nalazi u pritvoru u sklopu istrage o transferu Andrea-Pjera Žinjaka u taj klub 2010. godine.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.