Predavanje u Galeriji Matice srpske Nestalnost stalnih postavki

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2016, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predavanje u Galeriji Matice srpske "Nestalnost stalnih postavki"

U Galeriji Matice srpske u Novom Sadu danas u 17 časova biće održano predavanje prof. dr Simone Čupić ''Nestalnost stalnih postavki''.

Šta raditi kada neki od najvažnijih radova iz stalne postavke odu kao pozajmica na izložbu izvan matične kuće? Kako ne uskratiti publici remek dela i kada je muzej zatvoren? - neka su od pitanja o kojima će se tokom predavanja diskutovati.

Razgovor se organizuje povodom zatvaranja izložbe slika iz kolekcije Vojvođanske banke ''Odgovorno u kulturi'' i početka radova na obnovi fasade Galerije Matice srpske, navodi se u pozivu.

Galerija Matice srpske nalazi se na Trgu galerija 1.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Izborni dan u Američkom kutku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2016

U Američkom kutku u Novom Sadu danas u 18.30 časova biće održano posebno izdanje interaktivnog predavanja iz serijala "PolitikUS" posvećeno izbornom danu u SAD...Svi zainteresovani moći će da prate izlaznost, komentarišu finalne analize i glasanje na predsedničkim izborima u SAD...Moderator...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.