Predavanje i radionica o urbanom baštovanstvu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Nov.2016, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predavanje i radionica o urbanom baštovanstvu

Volonterski centar Vojvodine u četvrtak 3. novembra, sa početkom u 18 časova, u prostorijama Omladinskog centra CK13 u Novom Sadu organizuje predavanje i mini radionicu na temu urbanog baštovanstva.

Učesnici i učesnice imaće priliku da čuju priču o prehrambenom suverenitetu i savremenoj poljoprivrednoj praksi, kao i o tome kako poljoprivreda utiče na prirodu i kakav je kvalitet hrane koji poljoprivreda proizvede.

Razgovaraće se i o gradskim baštama i urbanim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << parkovima hrane, a zainteresovani će imati mogućnost da učestvuju u pravljenju klica i mikrozeleniša, navodi se u pozivu.

Program će voditi Dušan Petrović, urbani baštovan i aktivista Baštenske inicijative Novi Sad, koji na svom prigradskom imanju iznad Sremske Kamenice praktikuje rešenja permakulturnog dizajna.

Predavanje i radionica deo su projekta GEA klub Volonterskog centra Vojvodine, a realizuju se u saradnji sa Omladinskim centrom CK13.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.