Predavanje “Voda – izazov 21. veka” 3. marta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2020, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predavanje “Voda – izazov 21. veka” 3. marta

Ovogodišnji ciklus naučno-popularnih predavanja u organizaciji Prirodno-matematičkog fakulteta - “Oči u oči sa naukom” održava se svakog prvog utorka u mescu u klubu “Dom kulture” Ignjata Pavlasa 4 u Novom Sadu. Drugo predavanje je u utorak, 3. marta u 18h i biće o vodi: “Voda – izazov 21. veka” dr Jelena Jazić Molnar, Departman za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Popularno predavanje o vodi u Domu kulture

Izvor: 021info.rs, 20.Feb.2020

Ovogodišnji ciklus naučno-popularnih predavanja u organizaciji Prirodno-matematičkog fakulteta pod nazivom Oči u oči sa naukom održava se svakog prvog utorka u klubu Dom kulture u Novom Sadu. Predavanje Voda – izazov 21. veka održaće se u utorak, 3. marta, u 18 časova. Predavač je dr Jelena...

Nastavak na 021info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.