Predavanje Budi bolji partner na Tribini mladih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2016, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predavanje "Budi bolji partner" na Tribini mladih

U klubu „Tribina mladih" Kulturnog centra Novog Sada večeras u 19 časova, u okviru ciklusa "Budi bolji", biće održano besplatno predavanje "Budi bolji partner - Kako pametno da se svađate sa partnerom?".

Predavačica će biti Milica Novkov, sertifikovana psihoterapeutkinja i trenerica.

,,Budi bolji'' je projekat TIM centra za istraživanje i edukaciju iz Novog Sada, a obuhvata dva odvojena dela: Predavanja i Petak sa psihoterapeutom u okviru kojih se razgovara >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o konstruktivnim principima unapređenja kvaliteta života.

Predavanja su usmerena na vitalne aspekte funkcionisanja na poslu, u partnerskim odnosima, u porodici i prema sebi, a svako predavanje prati veče sa psihoterapeutom tokom kog se istoj temi pristupa iz određene psihoterapijske perspektive.

Program predavanja realizuje se u saradnji sa Kulturnim centrom Novog Sada, kaže se u najavi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predavanje "Kako pametno da se svađate sa partnerom?" na Tribini mladih

Izvor: Radio 021, 18.Nov.2016

Predavanje "Budi bolji partner – Kako pametno da se svađate sa partnerom?" održaće se danas, 18. novembra, na "Tribini mladih" KCNS-a...Predavanje organizuje TIM Centar, a predavač je Milica Novkov...Početak je u 19 časova...Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.