Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Feb.2024, 12:37

Prateći program izložbe “Pomorišac – Vasa Pomorišac” – Za vikend autorsko vođenje i radionice za najmlađe

NOVI SAD – U petak, 23. februara u 19.00 sati biće održano autorsko vođenje dr Ane Ereš, istoričarke umetnosti, kroz izložbu Pomorišac – Vasa Pomorišac, dok u u subotu, 24. februara za sve zainteresovane biće održane kreativna radionica za decu od 5 do 10 godina i likovna radionica za tinejdžere od 11 do 14 godina […]
Vest Prateći program izložbe “Pomorišac – Vasa Pomorišac” – Za vikend autorsko vođenje i radionice za najmlađe objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kreativne radionice za decu i tinejdžere u Galeriji Matice srpske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2024

I ove subote, 24. februara, u Galeriji Matice srpske održaće se kreativna radionica za decu od pet do 10 godina i likovna radionica za tinejdžere od 11 do 14 godina, koje su posvećene izložbi Pomorišac – Vasa Pomorišac.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.